Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Wandbekleding in Utrecht

Home > Wandbekleding in Utrecht

 

Wandbekleding in vorm van zelfklevende print of printbehang kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo worden wandprints in Utrecht vaak gebruikt voor de aankleding van een kinderkamer, om sfeer te creëren in een werkruimte of als achtergrond voor een beursstand. De mogelijkheden zijn eindeloos en Sterk Decoratie uit Cothen, in de provincie Utrecht, helpt u graag bij het vinden van de perfecte toepassing.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wandbekleding van hoogwaardige kwaliteit

Bij ons bedrijf uit Utrecht ontvangt u niet alleen advies, maar ook het mooiste resultaat wandbekleding. Wij zijn een ervaren signbedrijf nabij de stad Utrecht dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in het produceren van prints en belettering, waaronder wandprints. Wij maken hoogwaardige full colour prints en hebben verscheidene prachtige projecten gerealiseerd voor onder andere winkel- en kantoorinterieurs. Onze kennis, producten en onze uitstekende samenwerking tussen ontwerpers en projectleiders zorgen voor de mooiste en meest bijzondere resultaten.

Meer dan alleen wandbekleding

U kunt bij ons in de provincie Utrecht terecht voor hoogwaardige wandbekleding, maar ook voor:

  • Gevelbelettering
  • Themabehang
  • Full colour prints
  • Logo’s en plakletters
  • Tekstbordjes
  • Wegbewijzering

Wij werken volgens een gedegen voorbereiding en planning, waardoor we efficiënt, goed en snel te werk gaan. Hierdoor leveren we ieder project op tijd af, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Want die staat bij ons altijd voorop.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl.

Anderen bekeken ook:

Muur belettering Gelderland | Poster printen Utrecht | Museum posters Utrecht

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.