Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Vacature voor signmaker in Utrecht

Home > Vacature voor signmaker in Utrecht

 

Ben je op zoek naar een vacature voor een signmaker of beletteraar in Utrecht of omgeving? Wil jij werken bij een modern beletteringsbedrijf? Eén die gespecialiseerd is in het produceren van snijteksten, logo’s en full colour prints voor standbouw en musea? Bekijk dan de sign vacatures van Sterk Decoratie uit Cothen, vlak bij Utrecht.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat houdt de vacature voor signmaker of freelance beletteraar in Utrecht in?

Bij Sterk Decoratie wordt een signmaker gezocht die uit Utrecht of omgeving komt. Ons kleine team bestaat uit hardwerkende en gemotiveerde collega’s. Vanaf het eerste contactmoment denken wij mee over de beste invulling van de opdracht van de klant. Hoe ziet de locatie eruit en wat is het doel van de belettering? Welke materialen passen hier het beste bij? We zorgen dat we alles op tijd leveren, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Van idee tot realisatie kan de klant vertrouwen en bouwen op de professionals bij Sterk Decoratie.

Wat wordt er van je verwacht als allround signmaker in Utrecht?

Kan jij jezelf inbeelden in de bovenstaande situatie? Reageer dan op de sign vacatures van Sterk Decoratie, vlak bij Utrecht. Als je bij ons in de provincie Utrecht komt werken als allround signmaker of freelance beletteraar, kom je te werken in een hardwerkend team. Wij verwachten dat jij ook een harde werker bent. Eén die na een dag hard werken tevreden is dat de deadline is gehaald, trots op het eindresultaat en dat je hebt voldaan aan de verwachtingen van onze trouwe klanten. Om te kunnen reageren op onze vacature voor signmaker/beletteraar in de omgeving van Utrecht vragen wij:

  • Handigheid en grafisch inzicht
  • Een afgeronde en relevante mbo-opleiding
  • Ervaring in de sign-sector
  • Precieze, nette en harde werker
  • Eigen vervoer en een rijbewijs B
  • Woonplaats binnen een straal van 20 kilometer van onze vestiging in Cothen

Wat heeft Sterk Decoratie beletteraars en signmakers te bieden?

Als je reageert op de vacature van signmaker/beletteraar vlak bij Utrecht, kunnen wij je het volgende bieden:

  • Een fulltime functie
  • Interessante (internationale) klanten
  • Zelfstandig op pad gaan
  • Beloning van conform Sign CAO

Ben jij freelance beletteraar of signmaker uit Utrecht die we zoeken?

Voor enkele grote projecten zijn we op zoek naar hardwerkende collega’s. Ben jij die freelance beletteraar, zzp-er of signmaker uit Utrecht die kan inspringen op drukke momenten? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op onze vacature voor freelance signmaker/beletteraar.

Mail je CV en motivatie naar info@sterkdecoratie.nl. Wanneer jij in aanmerking komt voor de functie van allround signmaker/beletteraar, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen over ons of over de sign vacatures hebben, neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)343 561 551.

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie