Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Stand ontwerp

Home > Stand ontwerp

Juist op een beurs wil je stralen met een uniek en opvallend stand ontwerp. Laat Sterk Decoratie je daarbij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hardwerkend team, weten wij precies wat er nodig is om een perfect stand ontwerp te realiseren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een efficiënt en goed stand ontwerp

Wij zorgen ervoor dat je stand er precies zo uit komt te zien als dat jij voor ogen hebt. We bekijken de huisstijl en de doelstellingen die jij hebt bepaalt en implementeren die in het ontwerp van de stand. We kiezen samen met jou het materiaal dat geschikt is voor de specifieke beursomstandigheden. Denk hierbij aan de schommelende temperaturen en de montage- en transportmogelijkheden. Door hier nauwlettend naar te kijken, kunnen wij de stand zo maken dat deze lang mooi en duidelijk blijft. Want juist op een beurs wil je eruit springen en kwaliteit uitstralen, elke keer weer.

Vragen? Neem dan contact op

Neem contact met ons op als je vragen hebt of wanneer je wilt weten wat er allemaal mogelijk is. We gaan graag met je rond de tafel zitten om in overleg tot het best mogelijke stand ontwerp te komen. Neem contact met ons op voor een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31 (0)343 561 551 of  een e-mail te sturen naar info@sterkdecoratie.nl

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.
 

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.