Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Stand ontwerp in Utrecht

Home > Stand ontwerp in Utrecht

Juist op een beurs wilt u stralen met een uniek en opvallend stand ontwerp, waar in Utrecht of omgeving u ook komt te staan. Laat Sterk Decoratie uit Cothen, vlak bij Utrecht, u daarbij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hardwerkend team, weten wij precies wat er nodig is om een perfect stand ontwerp te realiseren. Reken dus op onze vakkundigheid en ervaring in het werkveld bij uw stand ontwerp in Utrecht of omgeving.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Realisatie van uw stand ontwerp in Utrecht

Wij zorgen ervoor dat uw stand eruit komt te zien zoals u voor ogen heeft. Wij doen alles om het stand ontwerp tot zijn recht te laten komen. We kiezen het materiaal dat geschikt is voor de specifieke beursomstandigheden en luisteren hierin graag naar uw voorkeuren. Denk hierbij aan de schommelende temperaturen en de montage- en transportmogelijkheden. Want met de standbouw op een beurs wilt u eruit springen en kwaliteit uitstralen, elke keer weer.

Belettering van uw standbouw in Utrecht

Een optie die wij aanbieden is de belettering van uw standbouw in Utrecht of omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een verlichte bedrijfsnaam, zodat u zeker opvalt tussen de andere stands. Wat uw wensen ook zijn; wij leveren alles op maat.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op als u vragen heeft of wanneer u wilt weten wat er allemaal mogelijk is. Wij informeren u graag over de opties en diensten die we bij Sterk Decoratie kunnen verrichten. Voor een afspraak met ons of bij eventuele vragen belt u naar +31 (0)343 561 551 of stuurt u e-mail naar info@sterkdecoratie.nl.

Anderen bekeken ook:

Foto afdrukken groot formaat Utrecht | Vacature signmaker Utrecht | Poster printen Utrecht

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie