Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Stand ontwerp

Home > Stand ontwerp

Juist op een beurs wilt u opvallen met een unieke, stijlvolle belettering op uw standbouw. Sterk Decoratie helpt u daar graag bij. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hardwerkend team, weten wij exact wat er nodig is om een perfect stand ontwerp te realiseren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een uitstekende belettering voor al uw standbouw

Wij zorgen ervoor dat de belettering van uw standbouw er precies zo uit komt te zien als u dat voor ogen heeft. We bekijken de huisstijl en de doelstellingen die u heeft en implementeren deze in het ontwerp van de stand. We kiezen samen met u het materiaal dat geschikt is voor de specifieke beursomstandigheden. Denkt u hierbij aan de schommelende temperaturen en de montage- en transportmogelijkheden. Door dit nauwlettend in de gaten te houden, zijn wij in staat om de belettering op uw standbouw zo te maken dat deze lang mooi en duidelijk blijft. Zo blijft u eruit springen op de beurs en kwaliteit uitstralen, iedere keer weer.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op

Neemt u contact met ons op als u vragen heeft of als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We gaan graag met u om de tafel zitten om in overleg tot de best mogelijke belettering voor uw standbouw te komen. Neemt u dan ook contact met ons op voor een afspraak. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)343 561 551 of een e-mail te sturen naar info@sterkdecoratie.nl.

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.
 

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.