Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Plakletters in Utrecht

Home > Plakletters in Utrecht

Plakletters zijn voor een heleboel doeleinden bruikbaar. Bijvoorbeeld als leuke toevoeging aan een ruimte voor meer sfeer of om iets helemaal eigen te maken, zoals een kinderkamer. Het is toepasbaar als wand- of raamdecoratie bij een kinderdagverblijf. De mogelijkheden van plakletters zijn eindeloos, mits ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daar hoef u zich bij Sterk Decoratie uit Cothen, vlak bij de stad Utrecht, geen zorgen over te maken.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van idee tot realisatie van de plakletters

Sterk Decoratie, uit de provincie Utrecht, denkt vanaf het eerste contactmoment met u mee over de invulling van elke grafische opdracht, zoals plakletters. Hoe ziet de locatie eruit? Waar worden de plakletters voor gebruikt en wat is hun doel? Hoe kunnen we de plakletters het beste monteren op deze locatie in Utrecht? Waar komen ze te hangen en hoe lang moet het geheel meegaan? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het juiste advies en een hoogwaardig eindproduct, maar ook voor creativiteit en het nakomen van beloftes. Dankzij onze goede voorbereiding en planning krijgen wij uw plakletters op tijd af, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Die staat bij ons namelijk te allen tijde voorop.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen. U bereikt ons op +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl.

Anderen bekeken ook:

Poster printen Utrecht | Stand ontwerp Utrecht | Wandbekleding Utrecht

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie