Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Museum posters en bewegwijzering

Home > Museum posters

Een tentoonstelling in uw museum komt het meest tot zijn recht met grote posters en een beeldende bewegwijzering. Deze geven een professionele uitstraling en dragen bij aan de beleving van de tentoonstelling – mits deze natuurlijk in hoogwaardige kwaliteit zijn uitgevoerd. Schakel daarom de specialisten van Sterk Decoratie in, dan is uw museum 100% zeker van de beste kwaliteit drukwerk voor uw posters en bewegwijzering.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Museum posters en bewegwijzering van hoogwaardige kwaliteit

Sterk Decoratie is gespecialiseerd in het produceren van full colour prints, belettering en posters voor onder andere musea. Onze posters helpen mee een verhaal te vertellen aan bezoekers, waardoor de beleving van de tentoonstelling nog beter tot zijn recht komt. Maar niet alleen voor posters voor in een museum kunt u bij ons terecht. Wij maken ook tekstbordjes en bewegwijzering, zodat bezoekers eenvoudig de juiste route door uw museum volgen. Daarnaast maken wij banieren en gevelbelettering, waarmee de promotie van een tentoonstelling buiten al kan beginnen.

Eindeloze mogelijkheden

Van museum posters tot banieren en bewegwijzering: wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw tentoonstelling. Laat ons weten met welk grafisch project we u kunnen helpen. Bel naar +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl. We luisteren graag naar uw wensen en doen er alles aan om in overleg met u het gewenste resultaat te behalen.

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.
 

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.