Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Museum posters in Utrecht

Home > Museum posters in Utrecht

Het verhaal van een museum komt het meest tot zijn recht met grote posters en muurprints. Deze geven een professionele uitstraling en dragen bij aan de beleving van de tentoonstelling. Mits, de posters natuurlijk in hoogwaardige kwaliteit zijn uitgevoerd. Schakel daarom de specialisten van Sterk Decoratie in, dan bent u 100% zeker van de beste kwaliteit.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Museum posters van hoogwaardige kwaliteit

Sterk Decoratie uit Cothen, vlak bij de stad Utrecht, is gespecialiseerd in het produceren van full colour prints, belettering en posters voor bijvoorbeeld een museum. Onze posters helpen mee een verhaal te vertellen aan bezoekers, waardoor de beleving van de tentoonstelling nog beter tot zijn recht komt. Maar niet alleen voor posters voor in een museum in de provincie Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij maken ook tekstbordjes, zaalteksten en wegbewijzering, zodat bezoekers eenvoudig de juiste route door een tentoonstelling volgen. Daarnaast maken wij banieren en gevelbelettering, waarmee de promotie van uw tentoonstelling buiten al kan beginnen.

Van posters tot bewegwijzering in uw museum in Utrecht

Van museum posters tot banieren en bewegwijzering: wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw tentoonstelling in Utrecht. Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. Bel naar +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl. We luisteren graag naar uw wensen en doen er alles aan om samen in overleg met u het gewenste resultaat te behalen.

Anderen bekeken ook:

Belettering Gelderland | Stand ontwerp Gelderland | Foto afdrukken groot formaat Utrecht

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie