Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Full colour print

Home > Full colour print

 

Met een full colour print wordt de wand in uw museum, tentoonstelling, stand, winkel of kantoor omgetoverd naar uw wens. Een wand vullende zelfklevende print geeft direct een nieuwe sfeer en uitstraling. De full colour print kan op elk gewenst oppervlak worden bevestigd, als zelfklevend textielbehang, contour gesneden print, op panelen, mat of glanzend, en zelfs op de vloer of op de ramen.Het beste resultaat wordt behaald met een full colour printing. Maar, waar wordt dat precies voor gebruikt? Denk bijvoorbeeld aan groot formaat posters, muur belettering of fotobehang.Bent u geïnteresseerd in full colour prints, schakel dan de specialisten van Sterk Decoratie in.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Specialist in full colour prints op beurzen en in musea

Sterk Decoratie is een signbedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van prints en belettering voor de (internationale) standbouw. Een full colour print is een eyecatcher op de beurs. Een full colour kan als zelfklevende print aangebracht worden op standbouwwanden, systeemstands of als doek opgespannen worden op een frame.

Een full colour print vertelt een verhaal van de tentoonstelling aan de bezoekers van uw museum. De print is zelfklevend, waardoor er geen lijm nodig is en de print makkelijk kan worden verwijderd. Door het matte laminaat kan de print goed worden belicht

Zorgvuldig en snel aangebracht

Wij bereiden het aanbrengen van de full colour print of doek goed voor. Hierdoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en wordt de print zorgvuldig en snel aangebracht. Bent u benieuwd naar full colour prints? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl.

 

Bekijk ook

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.