Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Een foto afdrukken op groot formaat in regio Utrecht

Home > Een foto afdrukken op groot formaat in regio Utrecht

Wilt u een foto laten afdrukken op groot formaat en zoekt u hiervoor een betrouwbare partij in regio Utrecht? Bij ons is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld een groot formaat poster te laten printen. Sterk Decoratie uit Cothen, vlak bij Utrecht, heeft al ruim 25 jaar ervaring in het maken van groot formaat prints. Wij zijn een signbedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van prints en belettering. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, service en grafisch inzicht. Dat in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt voor de mooiste resultaten!

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer dan alleen een foto afdrukken op groot formaat

Wij beschikken over verschillende moderne printers en plotters. We gebruiken bij het afdrukken de beste materialen en technieken waarmee wij foto’s kunnen printen op groot formaat. We hebben echter meer in huis dan dat. We produceren en leveren ook:

  • Bewegwijzering
  • Tekstbordjes
  • Logo’s
  • Banieren
  • Themabehang
  • Gevelbelettering

Dankzij onze goede planning en voorbereiding, kunt u er blind op vertrouwen dat wij uw groot formaat prints op tijd af hebben en professioneel aanbrengen, waar in Utrecht u dit ook wenst. U kunt rekenen op een perfect eindresultaat.

Groot formaat posters printen in Utrecht

Sterk Decoratie is al jaren thuis in musea. Wij zijn dus uitermate geschikt om in te schakelen wanneer u posters op groot formaat wilt laten printen in de regio Utrecht. De posters kunnen ingezet worden voor promotie of om een verhaal aan bezoekers over te brengen. Wij zorgen voor een professionele uitstraling en de optimale beleving van uw museum en tentoonstelling. En dat allemaal dankzij verschillende prints in groot formaat.

Bespreek met ons wat u voor ogen heeft

Wilt u bij ons in Cothen, vlak bij Utrecht, een foto laten afdrukken op groot formaat? Neem dan contact met ons op en bespreek met ons uw wensen. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Anderen bekeken ook:

Full colour print Gelderland | Signbedrijf Utrecht |Home

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie