Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Belettering in Gelderland en Utrecht

Home > Belettering in Gelderland en Utrecht

 

Sterk Decoratie is een signbedrijf gespecialiseerd in belettering en prints en is werkzaam in zowel Gelderland als Utrecht. Al ruim 25 jaar leveren wij belettering en aankleding voor standbouw, musea en winkel- en kantoorpanden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld full colour behang, logo’s, teksten en andere raam- en wanddecoratie. Ons team is klein, maar dat maakt onze betrokkenheid juist groot. Van idee tot aan de realisatie, kunt u vertrouwen op Sterk Decoratie.

Aandacht richten op uw museum, winkel of kantoor? Met onze belettering valt u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Belettering van uw winkel- of kantoorpand in Utrecht of Gelderland

De uitstraling van uw winkel- of kantoorpand is allesbepalend voor de eerste indruk die uw klanten van u krijgen. Wanneer u kiest voor belettering door ons bedrijf uit Cothen, zit het met uw eerste indruk helemaal goed. Voordat we met het project aan de slag gaan, zijn er een aantal elementen waar wij rekening mee houden. Zo kijken we eerst naar:

  • De ligging/locatie van het pand
  • Doel van de belettering
  • Aanwezigheid en formaat van de ramen en gevels
  • Lichtinval
  • Looprichting
  • Achtergrondkleur van de wanden
  • Mogelijkheid voor bevestiging
  • Benodigde vergunningen

Wanneer wenselijk, nemen wij niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van uw winkel- of kantoorpand in Gelderland of Utrecht voor onze rekening. Alles is mogelijk bij Sterk Decoratie.

Ook voor de belettering van standbouw schakelt u ons in

Wij zorgen ervoor dat uw stand er precies uit komt te zien zoals u voor ogen heeft. Wij houden overal rekening mee; van huisstijl tot doelstellingen en van materiaalkeuze tot specifieke beursomstandigheden. Wilt u mooie belettering op uw beursstand in Gelderland of Utrecht? Gaat u voor full colour fotobehang? Dankzij onze goede voorbereiding wordt alles mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Schakel ons nu in voor het maken van belettering van uw winkel- of kantoorpand in Utrecht of Gelderland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij beantwoorden uw vragen graag. Wij zijn te bereiken op +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl.

Anderen bekeken ook:

Stand ontwerp Utrecht | Plakletters Gelderland | Museum posters Gelderland

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.

Sterk Decoratie