Expert in musea en op beurzen

Zorgvuldig en snel

Kwaliteit en maatwerk

Belettering

Home > Belettering

 

Sterk Decoratie is een bedrijf wat zich richt op belettering en decoratie en is werkzaam inde regio Utrecht. Al ruim 25 jaar leveren wij belettering en aankleding voor standbouw, musea en winkel- en kantoorpanden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld full colour behang en andere raam- en wanddecoratie. Ons team is klein, maar dat maakt onze betrokkenheid juist groot. Van idee tot aan de realisatie, kan je vertrouwen op Sterk Decoratie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Belettering van uw winkel- of kantoorpand in Utrecht is bepalend voor een eerste indruk

De uitstraling van uw winkel- of kantoorpand is allesbepalend voor de eerste indruk die uw klanten van u krijgen. Wanneer u kiest voor onze belettering, zit het met uw eerste indruk helemaal goed. Voordat we met het project aan de slag gaan, zijn er een aantal elementen waar wij rekening mee houden. Zo kijken we eerst naar:

  • De ligging/locatie van het pand
  • Doel van de belettering
  • Aanwezigheid en formaat van de ramen en gevels
  • Lichtinval
  • Looprichting
  • Achtergrondkleur van de wanden
  • Mogelijkheid voor bevestiging
  • Benodigde vergunningen

Wanneer wenselijk, nemen wij niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van uw winkel- of kantoorpand in Utrecht voor onze rekening. Alles is mogelijk bij Sterk Decoratie.

 

Ook voor standbouw kan je ons inschakelen

Wij zorgen ervoor dat uw stand er precies uit komt te zien zoals dat je voor ogen hebt. Van huisstijl tot doelstellingen en van materiaalkeuze tot specifieke beursomstandigheden: wij houden overal rekening mee. Wilt u mooie belettering op uw beursstand? Of gaat u toch liever voor full colour fotobehang? Dankzij onze goede voorbereiding wordt alles mogelijk.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Schakel ons nu in voor het maken van belettering van jouw winkel- of kantoorpand nabij Utrecht of voor jouw beursstand. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij beantwoorden je vragen graag. Wij zijn te bereiken op +31 (0)343 561 551 of stuur een e-mail naar info@sterkdecoratie.nl

Ons Werk

Standbouw en beurzen

Wij voeren uw stand-ontwerp uit zoals het is bedacht, zonder concessies.
We produceren en plaatsen full colour prints, textielframes, XL-doek, vloerstickers, logo’s, teksten en productbordjes. Alles op maat.

Musea en tentoonstellingen

Wij voelen ons thuis in musea en tussen kunst. We werken rustig, zorgvuldig en snel. U kunt bij ons terecht voor muurprints, vloerstickers, fotobehang, raambelettering, bewegwijzering, zaalteksten, tekstblokken en tekstbordjes.
 

Winkel- en kantoorinterieur

Wij creëren de sfeer in uw winkel of kantoor zoals u wilt. We maken en plaatsen raamfolies, fotowanden, muurprints en alle soorten belettering.